Despre mine

...Cândva i-am spus cuiva că e parte din mine, că-l simt aşa, ca şi cum mi-ar curge prin vene. Astăzi, daca blogul meu ar fi acel cineva, i-aş repeta aceleaşi cuvinte.
Am început să scriu în 2011 pe Super-Mami.ro şi n-am ştiut că o sa mă acapareze atât de mult; n-am bănuit nicio secundă câtă muncă trebuie depusă pentru a avea şi pentru a menţine un blog şi nu m-am gândit niciodată cât de mult va ajunge să însemne pentru mine.
Sunt eu, vă scriu de la o tastatura mov a unui laptop mov. Mă vedeţi?.. Mă simtiţi?.. Mă citiţi?...
***

Într-un ton mai puţin visător, vă urez bun venit pe blogul AdinaArustei.Ro şi vă spun că numele meu este Adina şi locuiesc în Bucureşti.

Pentru colaborări, zâmbete, voie bună sau un simplu salut, îmi puteţi scrie la: AdinaArustei(@) gmail.com. De asemenea, mă puteţi găsi pe Facebook, Twitter, Youtube şi Bloglovin.
Sa aveti o zi minunată!
Cu drag,
Adina / Meg
1 Shares

3 replies added

 1. Ioana august 7, 2017 Răspunde

  Rezolva problema cu site-ul. Cand rulezi in pagina iti apar alte parti din pagina, cu ar fi despre tine. Nu e chiar placut!! Din cauza asta am renuntat sa mai fac una dintre retele tale. Iar daca ai facut-o intentionat, doar sa nu ti se copieze ceva din pagina …… nu stiu ce sa zic… O zi buna!

  • Adina Aruştei august 7, 2017 Răspunde

   Buna, Ioana, iti multumesc pentru semnalare. Din pacate insa, nu stiu exact la ce problema te referi. Nu am inteles foarte clar.
   Sa incerc, totusi: Da, am o functie care nu permite copierea textului, pentru ca mi-a fost copiat grosier si am avut probleme (nu intru in detalii). Eu fac retete (nu numai de pe blogul meu, ci si de pe altele pe care e activat aceeasi functie) tinand telefonul aproape sau facand o fotografie.
   Imi pare rau ca acest lucru te-a impiedicat sa faci reteta.
   Numai bine!

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.