Probabil vă veţi întreba ce m-a apucat să vă scriu fix acum, înainte de sărbători, despre periuţa de dinţi electrică Oral-B PRO 2000. Adicătelea, în loc să vă arăt o sărmăluţă, încă o idee de cadouri pentru cei dragi, un om de zăpadă, eu fix despre igiena dentară vreau să vă povestesc?
Uite da, chiar aşa! Cred că este momentul potrivit, mai ales acum, când mâncăm. Stăm la căldură şi mâncăm. Mergem în vizită şi – ghici ce? – mâncăm. Numai o feliuţă de cozonac, ca mătuşa Mimi nu îl face nimeni… Ei, fix în zilele acestea nu trebuie să uităm de periatul dinţilor.
V-am mai povestit de-a lungul articolelor mele că eu sunt obsedată de dantura mea. Nu în mod pozitiv, din păcate. Am făcut multe proceduri de albire (atât în cabinet, cât şi acasă), am încercat multe produse care se află pe piaţă şi tot nu sunt încântată. Aşa că am început să bâzâi că eu vreau faţete dentare. Am făcut şi buget, tot, numai că… Medicul dentist la care merg mi-a spus că am eu o problemă, un pitic. Şi că ea nu îmi va strica dinţii buni ca să îmi pună faţete pentru că aşa vreau eu. Mai mult, mi-a spus a 10000 oară că dinţii mei sunt albi, însă având şi pielea atât de albă, nu se văd aşa cum aş vrea eu. Şi m-a trimis acasă, am încheiat discuţia. Vă scriu asta ca să înţelegeţi cât de fain este medicul meu şi câtă încredere am eu în ea.
Într-una dintre discuţiile noastre, am întrebat-o despre periuţa de dinţi electrică şi mi-a dat undă verde (îm sfâââârşşşşit!). Aşa că am stat 50 de mii de ani şi am căutat diverse variante. La un moment dat, s-au aliniat planetele şi am pus mâna pe această periuţă de dinţi electrică Oral-B PRO 2000. Am folosit-o până acum şi sunt super încântată că nu trebuie să mai dau eu la manivelă (haha, ce glumeaţă sunt azi) pentru că aşa îmi pot peria dinţii… mai mult decât cele 3 minute recomanadate.
De ce îmi place Periuţa de dinţi electrică Oral-B PRO 2000? Pentru că are două programe de curăţare şi senzori de presiune. Adicătelea nu apăs eu acolo până iau smalţul, în speranţa că o să găsesc albul mult dorit acolo. Că nu mă lasă ea, mă atenţionează vizual!
Mai mult, capătul de periaj este rotunjit pentru a acoperi mai bine suprafaţa dintelui.
După folosire, dinţii rămân curaţi (are 8800 rotaţii şi 40000 pulsaţii pe minut!!), eu pun periuţa la locul ei, ea se încarcă liniştită şi hai la joacă! Deci da periuţei de dinţi electrice!
Pe piaţă există mai multe variante – de exemplu, dacă aceasta se adresează folosirii zilnice şi protejării gingiilor, periuţa de dinţi electrică Oral-B PRO 5000 are (pe lângă acestea) şi rol de albire şi este destinată dinţilor sensibili. Ideea este că veţi găsi multe variante de periuţe de dinţi electrice Oral-B aici. Trebuie doar să alegeţi ce vi se potriveşte!
Închei, amintindu-vă că periajul dinţilor este recomandat să fie efectuat de trei ori pe zi. De sărbători, poate de patru :). Exagerez? Ce spuneţi?
Dar despre folosirea periuţei electrice ce părere aveţi? Vi se pare mai comod? Mai eficient?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
Bună ! Eu folosesc de ceva timp o periuță electrică Oral B , o variantă mai simplă dar văd diferența , altfel simt dinții ! În general alternez cu cea normală , dacă simt dinții mai sensibili dar clar este o variantă mult mai bună și eficientă ! Fain că ai scris despre acest subiect , conștientizarea constantă a acestui aspect al dentiției este binevenită ! Te pup , Adina ! 🙂
Eu n-am folosit niciodata o periuta electrica mai mult timp. Am avut una cand eram mai mic si mereu ma intreb daca ar trebui sa-mi cumpar una. Nu-mi dau seama daca diferenta dintre ele este chiar asa mare.
Ooo, sunt foarte mari diferentele intre ele! De exemplu au functii gen timer: la fiecare x secunde te atentioneaza sa schimbi zona. Tipul de periaj e diferit si el (miscare, vibratii etc)
Sunt o multime de variante 🙂