Iubesc ceaiurile, nu-i o noutate pentru cei care ma cunosc. Am incercat diverse ceaiuri aici, insa cel mai mult m-a impresionat un ceai negru de la BOH, din colectia Seri Songket – Lychee with Rose.
De BOH am aflat aici, e un ceai produs in Cameron Highlands, recoltat si impachetat tot acolo. Pentru a pastra prospetimea, s-a infiintat o fabrica in aceeasi localitate. Se pare ca BOH este un real motiv de mandrie pentru malaezieni iar Cameronul si plantatiile sale atrag mii de turisti. Avem in plan sa ajungem, stati pe frecventa, o sa va povestesc 🙂
Ca sa revin la ceai, cutia contine 25 de plicuri (ceai 100% natural) ambalate individual si costa in jur de 10 lei. Nu mai retin exact cat am dat, dar cam in jurul acestei sume se invarte pretul.
De cum am desfacut pliculetul din celofanul lui am stiut ca o sa-mi placa; am simit o aroma dulce, de lychee si un miros de trandafir divin.
Am pus apa la fiert, am pus pliculetul in cana si-apoi le-am facut cunostinta. Dupa cateva minute, am scos plicul si-am adaugat felii de lime (le vedeti undeva la fundul canitei).
Este un ceai fin, delicios, foarte aromat si parfumat. Este perfect pentru gusturile mele asa, fara zahar. L-am servit alaturi de biscuitei cu ciocolata si alune.
Wow…arata super…si mie imi plac ceaiurile…si acum am unul nou, turcesc, de mere, pe care abia astept sa il incerc…o sa afli totul astazi de pe blogul meu…bine…maine la tine…astazi la mine ;)pupici…cand te intorci?
By the way…imi place mult cum faci tu fotografiile si imi plac ideile tale…te superi daca ma inspir si eu din cand in cand? pupici
Pe mine ma incanta cel mai mult prezentarea. De obicei cand ceva arata bine mie imi atrage atentia
Sakura, mai am cam 2 saptamani si gata 🙂 Ma bucur ca-ti place si poti sa te inspiri din ce vrei tu 🙂
Eu incerc de fiecare data sa pozez cat mai dragut, cu ocazia asta mai invat si functiile aparatului :)) si imi pun imaginatia la incercare.
Din pacate, aici nu prea am vesela, acasa nu prea am lumina.. o sa vad eu cum ma descurc.
pup surorile 🙂
😉 puuup
Cand ne deschidem ceainarie in Bucuresti? Ar cam trebui! 2 fete, o obsesie: Ceaiul!
Ar fi o ceainarie cu sute de sortimente de ceai, cu prajitri aduse de mine de aici, iar ceaiul servit cu tot cu o pisica linistita care sa iti toarca in brate!
Vaiii, mi-e rau.. ce tablou de vis cu pisica torcaicioasa.. m-am topit 🙂
sunt cateva ceainarii faine in Bucuresti unde poti servi praji si biscuiti preparati in casa.
te-astept si facem planuri! 🙂
Am intrat pe blogul tau si am inceput sa caut despre ceaul Boh cu lychee si trandafiri. Stiam ca citisem despre el pe blogul tau!! Nu m- a inselat memoria! Acum am savurat ceaiul!! Bun, bun si…aromaaaat!! Daca as fi pus zahar cred ca as fi stricat totul! Oricum eu consum fara zahar orice ceai sau cafea. Azi a fost pentru prima data cand am baut un astfel de ceai, multumeeeesc mult!!
Si mie mi-a placut tare mult! :*