Desi este tarziu, nu am somn. Asa ca am deschis calculatorul in loc sa incep sa numar oile.. 🙂
Si vreau sa schimb subiectul zilelor anterioare.
Nu cred ca am precizat pe nicaieri ca a gati e un mod de a-mi petrece frumos si constructiv timpul. Imi place sa gatesc si dulciuri, dar si mancare. Dupa ce e totul gata, cu mare placere incep sa le ornez, sa le asez, sa le pozez. Din pacate aici nu am ustensilele necesare, nu am bucataria mea de acasa.. nu am nici un amarat de cuptor. Sufar tare mult dupa bucataria mea!.. Asa ca trebuie sa ma descurc cu ce gasesc. Unde mai pui si ca ingredientele lipsesc (unele) cu desavarsire.. A fost victorie cand am gasit patrunjel!
In orice caz, incerc sa aduc cat mai aproape aroma de acasa. Desi mancam la restaurant foarte des, gatesc si acasa.
Aseara am facut un gratar si am pregatit si salata de vinete… altfel.
Am copt vinetele ca de obicei, insa de data aceasta am copt si o rosie destul de mare. Materia prima arata asa:
Am tocat apoi vinetele cu o spatula de lemn, am tocat si rosia si le-am amestecat. Am frecat cu putin ulei de masline si am adaugat ceapa taiata fin. A rezultat o salata de vinete cu un gust nou, deosebit de ce stiam:
Este de incercat! Eu voi pune data viitoare mai multe rosii 🙂
Buna !!!
Incearca odata, cand ai chef, in salata de vinete sa adaugi vreo 2 ardei capia copti, taiati cubulete 1cm/1cm. Dau un gust foarte interesant si diferit banalei salate de vinete 🙂 Enjoy !!!